Lizay Pırlanta Yeni Mağazasını Açtı

Lizay Pırlanta 1978 yılında çıktığı yolculuğu son yıllarda kazandığı ivme ile tam hız devam ediyor. Türkiye’nin 22 şehrinde 50‘ye ulaşan mağaza sayısı ve e-ticaret sitesiyle mücevher sektöründe gelenekten geleceğe bir köprü kuran Lizay, şimdi de Bursa Sur Yapı Marka AVM’deki yeni konsept mağazasıyla adından söz ettiriyor.

Lizay Pırlanta

Sürekli gelişen ve genişleyen ekibi, güçlü teknolojik alt yapısı ile güvenilir, sürdürülebilir ve istikrarlı hizmet anlayışını kendine ilke edinmiş olan Lizay markası, hem cadde hem de avm’lerde doğru lokasyonlarda, doğru iş ortaklarıyla buluşmaya devam diyor.

Lizay Pırlanta Yeni Mağazasını Açtı

Mücevher tasarımında dünya modasını ve trendlerini Türkiye pazarına en başarılı taşıyan marka olarak nitelendirilen Lizay’ın hızlı ve emin adımlar ile büyümesinin ardında ekip çalışmasının yanısıra güvenilirlik, istikrar, sorumluluk, üretkenlik ve nezaket gibi marka değerleri yatıyor.

Lizay Pırlanta

Nihai tüketiciye yönelik tasarım, üretim ve pazarlamaya dair hizmet anlayışını inovatif temeller üzerine kuran Lizay markası, bugün Türkiye’nin en itibarlı ve saygın ilk 5 mücevher markasından biri olarak gösteriliyor. Hem pırlanta, hem de altın koleksiyonlarında mücevher bilgi ve sanatını harmanlayan Lizay, Türkiye’nin en önde gelen mücevher ustalarıyla çalışmanın yanısıra müşteri memnuniyetini en ön plana koyarak alışverişi keyfe dönüştüren bir marka deneyimi yaşatıyor.

Müşteri memnuniyetinin en önemli unsurlarından birinin çalışan memnuniyeti ve eğitimi olduğuna inanan Lizay, hem kendi hem de iş ortakları için sektörde öncü proejeleri hayata geçirmek için gün sayıyor. Özellikle mağaza çalışanları için hazırlanan özel eğitimler Pırlanta Bilgisi, Müşteri Deneyimi, Satış ve İş Geliştirme gibi hayati önem taşıyan konulara odaklanıyor. Mağazalar, bayiler, satış noktaları ve e-ticaret kanalıyla; geniş kitlelere ulaşmak için müşterilerinin istek ve beklentilerini yakından izleyen Lizay sürdürülebilir gelişim anlayışıyla Türkiye genelinde 150 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.