Kylie Jenner Güzellik Devi Coty ile Ortak Oldu

2020’de Kylie Cosmetics ve Kylie Skin için işler daha da büyüyecek . Kylie Jenner ve Coty Inc., bugün 600 milyon dolar tutarında, uzun vadeli bir stratejik ortaklığa girdiklerini açıkladı. Coty, Jener’in güzellik imparatorluğunun yüzde 51’lik çoğunluğuna sahip olacak ve şu anda 1.2 milyar dolar değerinde olacak – Forbes’in geçen yıl verdiği tahminleri aştı .

Kylie ve Coty arasındaki bu yeni ortaklık, Coty’nin güzellik işine verdiği vurguyla heyecan verici bir adım. Kylie, inanılmaz bir güzellik tüketicisi hissine sahip olan modern bir simgedir ve birlikte dünya çapında bir güzellik markası oluşturmanın yüksek potansiyeline inanıyoruz, ” dedi.

Jenner, “Coty ile dünya çapında daha fazla Kylie Cosmetics ve Kylie Skin hayranına ulaşmaya devam etmek için çok heyecanlıyım. Tüketicilerin beklediği ve ilgisini çeken her koleksiyon için yaratıcılığını ve ustalığını sürdürmeyi dört gözle bekliyorum. sosyal medyadaki hayranlarım Bu ortaklık ben ve ekibimin markayı uluslararası bir güzellik merkezine dönüştürürken her bir ürünün yaratılması ve geliştirilmesine odaklanmasını sağlayacak. ” dedi.

2020 yılı benim ve Kyli’nin olacak gibi görünüyor 😉

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.