İpekyol Bodrum Yalıkavak Mağazası

İpekyol, favori tatil destinasyonları arasında yer alan Yalıkavak Marina’da yaz boyunca moda severlerle buluşuyor. Egenin mavi sularına açılmaya hazırlanan İpekyol, Yalıkavak Marina’da yer alan pop-up İpekyol mağazasıyla yaz atmosferini hissettiriyor. Tatlı bir yaz rüyası yaşatacak İpekyol 2021 Yaz Koleksiyonu’nun öne çıkan tasarımlarının yanı sıra, Burcu Esmersoy’un İpekyol için hazırladığı Burcu Esmersoy for Ipekyol Beachwear 2021 Koleksiyonu tüm yaz boyunca Bodrum severlerle buluşuyor.

Burcu Esmersoy for Ipekyol Beachwear 2021 Koleksiyonu’yla öne çıkan kusursuz siluetteki mayo, bikini ve pareolar ise günün her anına eşlik ediyor ve güneşe karşı feminen şıklığınızı destekliyor.

ipekyol bodrum yalıkavak mağazası

İpekyol Bodrum Yalıkavak mağazasında özel olarak seçilen aksesuarlar ve gündüzden geceye gardırobunuzun zamansız parçası olmaya aday tasarımlar, pop-up mağazada yerini alıyor. Rotasını büyüleyici Bodrum’a çeviren Ipekyol’un mağaza tasarımı ise bölgenin siluetiyle uyuşacak fresh atmosferine uyum sağlıyor. Büyüleyici doğası ve masmavi deniziyle ön plana çıkan Bodrum, bu kez İpekyol’un pop-up mağazasına ev sahipliği yaparak yaz boyunca tuzlu suyun berraklığına eşlik edecek bir seçki sunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.