Fashion Week İstanbul Üçüncü Günü

Üçüncü gününü de başarıyla geride bırakan ve moda sektörünün profesyonellerini bir araya getiren Fashion Week Istanbul, yaratıcı şovlarıyla moda tutkunlarının beğenisini topladı.

Fashion Week İstanbul Üçüncü Günü

Fashion Week Istanbul’un üçüncü gününün açılışı, ‘Hayatı asla kitabına göre yaşamıyorum. Beni kalbim yönlendiriyor, aklım değil’ diyen bir prensesin stilinden ilham alarak hazırlanan ‘BE LIKE DIANA’ koleksiyonunun tasarımcısı olan Murat Aytulum defilesiyle gerçekleşti. Moda tasarımcısı Tuğba Atasoy, kadın fenomeninin tüm detaylarını 70’lerin özgürlükçü tavrıyla yorumladığı ‘Retrofication’ koleksiyonuyla Fashion Week Istanbul’da yerini aldı. Hayat döngüsü, ekosistem ve sürdürülebilir yaşam ilkelerine saygı duyarak hazırlanan NEJ koleksiyonlarından olan ve serinin ilki olan NEJ 2021 2022 Sonbahar KışCircle’ koleksiyonu yaşadığımız en büyük iklim değişikliğini vurguladı.

Günün ikinci oturumunun açılışını RED BEARD by Tanju Babacan İlkbahar Yaz 2022 koleksiyonuRadiant’ ‘Madam Minimal’ adlı moda filmiyle yaptı. Uçuş tarihindeki bir çok ismin ilham verdiği ve bugün bize kanat olan tüm pilotlarımıza ithaf edilen Emre Erdemoğlu, ‘KANAT’ adlı 2022 Sonbahar Kış koleksiyonuyla Fashion Week Istanbul’da karşımıza çıktı. DB BERDAN tüketimi en aza indirmeye teşvik etmek adına sezonlar arası kullanılabilen bir koleksiyona imza attı. Koleksiyon, atletik temaya dair parçaların dönüştürülmüş versiyonlarını ve couture detaylı sokak giyim örneklerini bir arada sunarken, denim parçalar ve üzerinde “Ağaç dikmek için en doğru zaman” yazılı couture elbise modeliyle de dikkat çekti. Tasarımcı Özgür Masur, Fashion Week Istanbul İlkbahar Yaz 2022 kapsamında, özlemleriyle, hatıralarıyla, arzularıyla geçmişe yazılan mektupların duygusunu barındıran bir koleksiyonla üçüncü günün kapanışını yaptı.

Fashion Week Istanbul Dell Technologies ana sponsorluğu ve Altier Academy, Swissotel Bosphorus ve Onedio tedarik sponsorluğunda gerçekleştirilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.