Balmain Chivas XV Koleksiyonu

Balmain‘in yaratıcı yönetmeni Olivier Rousteing, sınırlı sayıda bir Balmain ve Chivas XV koleksiyonunda Chivas ile ortaklaşa Paris modasını Scotch viski ile harmanlıyor.

Balmain Chivas XV

Rousteing, viski markasının 15 yıllık harmanlanmış Scotch’u Chivas XV için, Chivas’ın bir basın açıklamasında “Balmain’in modaya cüretkar bakış açısını ve Chivas’ın Scotch’a yıkıcı yaklaşımı”nı sergilemeyi amaçlayan iki sınırlı sayıda şişe tasarladı.

Balmain Chivas XV

5 Ekim’de piyasaya sürülen ilk ürün, Balmain‘in özel podyum parçalarına saygı duruşunda bulunan metalik zırh ve zincirlerle süslenmiş “son derece sınırlı” ve ayrı ayrı numaralandırılmış altın bir şişe içeriyor. İkinci şişe, doğrudan evin son koleksiyonlarından ilham alan simetrik bir zincir ve kemer tasarımıyla Balmain‘in siluetine hayat veriyor.

Balmain Chivas XV

İşbirliği hakkında yorum yapan Rousteing, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Tıpkı Balmain gibi Chivas da her zaman en yüksek standartlara bağlı kaldı ve her iki şirket de sınırları zorlamaktan ve modası geçmiş gelenekleri kırmaktan korkmadı.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.